AULES CREATIVES, AULES DIVERTIDES

Formació Professorat

OBJECTIUS

  1. Entendre el funcionament de la creativitat.

  2. Conèixer com el produeix el procés creatiu

  3. Adquirir estratègies per a portar a terme a l’aula per aconseguir fomentar la creativitat dels nostres alumnes.

  4. Conèixer eines digitals i analògiques que afavoreixin el procés creatiu.

  5. Entendre la relació entre memòria i creativitat.

 

METODOLOGIA

Aquest curs es farà totalment a distància a través de la plataforma Moodle que tenim a la nostra web. L’aprenentatge es farà a través d’eines digitals i/o de gamificació que permetin il.lustrar amb models els continguts del curs.

 

L’aprenentatge serà actiu per part del docent i molt aplicable al seu dia a dia a l’aula. El docent serà el protagonista de l’aprenentatge i el que decidirà l’ordre dels continguts.

 

El tutor del curs farà un seguiment exhaustiu del progrés dels alumnes i intentarà ser un guia per a l’aprenentatge.

Soc n’Helena Enseñat, piscopedagoga i mestra d’educació especial. Soc la mestra d’aquest curs de creativitat que esper vos agradi. És un tema que m’agrada molt, i tan bon punt des de Sa Baldufa ens vam embarcar en l’aventura de la formació del professorat, em feia ganes preparar-lo.

Fa més de 15 anys que faig de mestra a l’escola pública, soc interina així que he fet moltíssimes coses: he estat a aules UECCO, a centres específics, algun curs he fet de tutora, suports a les diferents etapes, orientadora a institut i, en guany, a un CEPA.

M’agrada molt llegir, fer manualitats, sortir a passejar amb la família i fer activitats divertides.

Esper que aquest curs compleixi les vostres expectatives i disfruteu amb ell, com a mínim, tant com he disfrutat jo montant-lo.

Aprofit aquest espai per donar les gràcies al meu home, en Joan, que sense el seu pensament divergent i la seva feina per treure aquest curs, hagués estat impossible fer-lo.